Cryo Slimming

 De Cryoslim behandeling

De cryoslim behandeling is speciaal ontworpen om vermoeide, zware benen, spataders, vochtophopingen en cellulitis aan te pakken. Het vermindert zwelling van de aderen, drijft vocht af en bevordert de bloedcirculatie.
 
Met onze Cryoslim behandeling bieden we de ultieme verzorging voor mensen die last hebben van spataders, vochtophopingen en vermoeide, zware benen. Zodra je deze behandeling ondergaat, zul je direct merken dat de zwelling van je aderen afneemt, het vocht wordt afgedreven en je bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dit resulteert in verlichting en ontzwelling van je benen. Onze Cryoslim behandeling kan ook worden gebruikt bij figuurcorrectie en gewichtsverlies. Na een kuurbehandeling (6x eens per twee weken) in combinatie met aangepaste thuisverzorging zul je merken dat centimers en celllulitis aanzienlijk verminderd zijn en je huid zichtbaar steviger is. 
 
Tijdens de behandling worden je benen eerst voorzichtig gepeeld en daarna ingepakt met een speicale lotion. Deze mag 20 tot 30 minuten intrekken waarna je benen gemasseerd worden met een special gel.