Electro-acupunctuur

‚Äč                                                                             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Electro acupunctuur volgens Voll(bioresonantie)

 

Tijdens de behandeling van electro acupunctuur wordt geen gebruik gemaakt van naalden, maar van biofeedback om het lichaam weer in balans te brengen. Het doel is om de klachten te behandelen en het lichaam in staat te stellen zichzelf te herstellen. Tijdens het consult wordt het hele lichaam gemeten, via de acupunctuurpunten op handen en voeten. Afwijkingen kunnen worden opgespoord door meting van de acupunctuurpunten. Er wordt ook gekeken naar eventuele disbalansen in vitamines of mineralen en intoleranties voor bepaalde voedinstoffen of middelen. Met behulp van EAV worden oorzaken van klachten geïdentificeerd en vervolgens behandeld met verschillende therapieën of behandelingen.  Dit is een natuurlijke behandelwijze om de balans van het lichaam te helpen herstellen.

 

De verstoringen in de acupunctuurpunten, die verbonden zijn met verschillende organen, worden in balans gebracht met behulp van vitamines, mineralen aminozuren, vetzuren, kruiden en homeopathische middelen. Bio verwijst naar levende systemen zoals mensen, dieren, planten en micro-organismen. Resoantie betekent meetrillen. 

 

EAV kan onder ander worden ingezet voor het vaststellen van ontstekingen of degeneratieprocessen, het detecteren van gifstoffen in het lichaam, het testen van verdraagzaamheid en dosering van medicijnen, homeopathie en voedinssupplementen evenals het opsporen en testen van allergieën en intoleranties voor verschillende voedingsstoffen.

Het kan ook helpen bij het verbeteren van de weerstand, het verlichten van pijnklachten, het behandelen van aandoeningen aan organen en huid, het verminderen van chronische vermoeidheid, reumatische klachten en blessures. Of om te bepalen welke supplementen het beste effect hebben. 

Voorafgaand aan de meting is het belangrijk om geen thee, koffie, alcohol of cola te drinken gedurende ongeveer 3 uur. Dit komt omdat deze dranken een grote energieboost kunnen geven en dit zou de meting kunnen beinvloeden. Ook is het belangrijk om geen créme op handen of voeten aan te brengen voorafgaand aan de meting. Het is belangrijk om alle medicijnen, vitamines en mineralen die u gebruikt mee te nemen voor de meting, dit helpt bij blokkades en om te zien of alle producten goed samengaan. Stop nooit zonder overleg met uw arts met uw medicaite!

 

 


Let op: Mensen met een pacemaker en zwangeren kunnen geen gebruik maken van Electro Acupunctuur volgens Vol.