Voordelen van een infrarood deken beleven

​De voordelen van een infrarood deken op een rij:

  • Verminder spierpijn en gewrichtsklachten: Laat het warmte van de deken je lichaam omarmen en merk hoe het de pijn in je spieren en gewrichten verlicht.
  • Ondersteunt bij huidklachten: Geef je huid een boost met het positieve effect van een infrarood warmtedeken, speciaal ontworpen om diverse huidproblemen te verminderen
  • Verlicht reumatische klachten: Ontdek hoe een infrarood deken bewezen heeft klachten bij reuma te verminderen.
  • Brengt ontspanning: Gun jezelf pure ontspanning door je lichaam te omhullen met de warmte van het deken. Niet voor niets wordt een infrarood deken vaak gebruikt voor rustmomenten.
  • Stimuleert vetverbranding: Vergroot je bloedcirculatie en geef je vetverbranding een boost met behulp van de aangename warmte die diep doordringt in je lichaam.

 

De resonantie van infraroodstralen dringt diep door in je lichaam, waardoor spieren en gewrichten zich heerlijk kunnen ontspannen. Door zijn royale afmetingen kun je jezelf er helemaal inwikkelen. Ideaal na het sporten of wanneer je last heb van pijnlijke gewrichten.

Magnesium Boost.

Voor de behandeling kun je ervoor kiezen om het lichaam in te smeren met een Magnesiumegel. Deze gel wordt door de warmte volledig opgenomen en zorgt ervoor dat jouw magnesiumspiegel weer helemaal top is.